Zon

17 mei 2014 0 Door robzter

20140518-000759.jpgZo dan. Wat een lekker weer vandaag. Zo met een mooie blauwe lucht en het zonnetje erbij. Goed hoor. Je zou bijna naar buiten willen. Dat werd dus en een parasol halen bij Meggie en even een bijbehorend flesje water en koffie nuttigen in haar tuin. Ja, Meggie heeft wel een mooie tuin. Is ons nooit gelukt. Ja, twee weken. Dan was het weer een teringzooi. We hadden nog wel even langer willen zitten ware het niet dat Meggie moest werken. Tsja, mooi weer en horeca. Dan moet je flink aan de bak.

Bijna vergeten waar we voor kwamen pakte Meggie de parasol. Nou, daar was Tygo het niet helemaal mee eens. Oeh, wat kan die boos kijken. Voorlopig zijn we uit de gratie vrees ik. Nou, doei, dag, kus, kus (Niet van Tygo.) en terug naar huis. Ja, toch, nee toch. Was er een of andere wielrenwedstrijd, de Ronde van … geen idee. Konden we daarop gaan staan wachten. En als die lui nou nog een beetje doorreden. Ja, de eersten wel. Maar de laatsten niet. Dat duurde dus even.
En ik zat maar een beetje te verpieteren in het otootje. ‘Hallo stelletje amateurs! Rijd eens even een beetje door! Ja, jeetje, als die achtersten nog langzamer hadden gereden, hadden ze ter plekke wortel geschoten. We zijn nog wel thuis aangekomen hoor. Onder De parasol van Meggie zaten we fijn op ons balkon met een biertje flesje Spa. Prima zo. De hond aan onze voeten, het konijn dat door z’n hok scharrelde en de Turkse buurvrouw die zo te ruiken iets heel lekkers aan het koken was.
Zo’n dag. Dat er nog velen mogen volgen.