Overloop??

21 september 2013 4 Door agnes oosterboer

1240489_593425657387836_1120436418_n Vannacht blijven slapen, het was heerlijk om niet naar huis te hoeven en lekker bij rob te kunnen blijven.
Verder was het niet wat we er van verwachte, rob is al een paar dagen misselijk wat eigenlijk steeds erger wordt.
Hij kreeg de afgelopen dagen hier een goedje voor in zijn infuus wat redelijk werkt, maar inmiddels werkt dit helemaal niet meer.
Door de misselijkheid eet hij ook nagenoeg niet.
Zijn pillen innemen gingen vanmorgen met erg veel moeite zo misselijk is hij, normaal draait hij zijn hand niet om voor 20 pillen tegelijk, vanmorgen kwamen ze er bijna met dezelfde vaart weer uit, gelukkig ging het nog net goed.
Rob heeft de hele nacht opgezeten rond gelopen in de kamer op het randje van het bed zitten enz enz.
Hij voelt zich zo beroerd, zo ontzettend misselijk, maagzuur en al een paar dagen af en toe ook benauwd, waar hij dan wat zuurstof voor krijgt.
Zo ook vannacht.

Hij zegt zelf dat hij geobstipeerd is, maar ik heb mijn twijfels erover…..hij heeft inmiddels al micro,s en klysma,s hiervoor gehad zonder resultaat.

HIj woog vanmorgen 106,5 dat is 4,5 kilo meer dan verleden week.Dr caliskan is gisteren nog bij rob geweest en die extra slag in zijn hart (heeft een naam maar weet ik ff niet meer) is gewoon niet goed.
Ze weten ook niet waar dit vandaan komt, net als die ritmestoornissen die hij nog steeds heeft.
Die extra slag past normaal bij een afstoting maar dat is het dus niet.
Ze proberen nu een beetje wat met medicatie.
Hij krijgt nu 60 mg prednison per dag (ging er met 5 mg in) en hij krijgt 3 gram prograft (ging er met 0,5 in)
eigenlijk hebben ze nog steeds geen idee wat er nou aan de hand is, vrijdag was de planning in ieder geval, maandag een catheterisatie, ze willen uitsluiten dat de kransslagaderen verstopt zitten.
Maar eigenlijk verwachten ze daar niets van omdat die verleden jaar met de controle keurig schoon waren en alle voorgaande jaren ook.

Hij moet rustig aan doen van Dr Caliskan hij mag niet over de gang gaan wandelen maar zoveel mogelijk in zijn bed blijven.
Dit om het hart zoveel mogelijk te ontlasten.
Omdat het hart niet goed functioneert is hij ook maar zo vreselijk moe, en met een hoge hartslag kan je wel gewoon leven is ons verteld, maar het is niet goed voor een hart.
Tevens voelt het alsof je aan het sporten bent, dat voelt ook niet lekker, kan je na gaan hoe het voelt als je echt gaat bewegen. 🙁

Het 1 lijkt nog niet weg of het volgende dient zich al weer aan, nu weer die misselijkheid enz.
Vandaag een buikfoto gemaakt, maar geen bijzonderheden hierop te zien.
Van de prograft meting van gisteren hebben we nog geen uitslag, dat zal maandag wel komen en dan maar hopen dat de nieuwe problemen een catheterisatie niet in de weg staan.

Rob heeft er zo,n genoeg van…..het lijkt gewoon niet te mogen.

Ik ben nu thuis en niet op bezoek, ik was ook erg moe en dan s avonds weer terug rijden is dan zwaar….(lees misschien niet helemaal veilig voor andere weggebruikers en mijn pa zijn nieuwe auto) en dan kon rob een beetje bijtanken en lekker slapen, maar geloof dat dat nog niet gelukt is.

Morgen weer een nieuwe dag, we gaan het zien.