Mwehh

8 mei 2014 0 Door robzter

20140508-193054.jpg Zo’n dag weer ja.. Buiten is het grijs, slecht (alweer) geslapen, echt zo’n dag om in bed te blijven liggen. Dat heb ik dan ook maar gedaan slap hè? Ja, jammer dan. Gisteren was ik gelukkig wat actiever. Zowel binnens- als buitenshuis. Zo wissel ik het een beetje af. Bovendien, ik heb sowieso een hekel aan weer zoals vandaag en had überhaupt niet naar buiten gegaan. Bah!

Dan maar binnen spelen. Spelletjes! Ganzenborden of Risk. Mens erger je niet! Ja! NEE! Ik houd niet van spelletjes. Niet van ganzenborden, niet van Monopoly. Van geeneen spelletje. Ja, vieze spelletjes. Maar dat ligt een beetje moeilijk qua mijn fysieke gesteldheid en het functioneren van niet nader te noemen onderdelen. Computerspelletjes dan misschien? Ook niet. Ik heb de oog-handcoördinatie er niet voor. Onhandig. Dat ook. Zelfs bij meer intieme Spielerei.
– Ja, maar je kunt toch ook andere spelletjes verzinnen. Kom op zeg, ben jij nou een SPH-‘er? – Oh ja. Het mummiesplel, zakdoekje leggen, stoelendans. Altijd leuk met z’n tweetjes. Of in je eentje. Wat een verveelde vervelende man vind ik mezelf zeg. Ik heb nog wel een geinig klein Photoshopprojectje liggen. M’n tekentablet ligt voor het pakken. Oh, en dia’s digitaliseren en opkalefateren. Eigenlijk heb ik het nog behoorlijk druk. Ik hoef er alleen nog maar aan te beginnen. Dat ga ik doen!
Maar niet vandaag