Mooi wark!

4 mei 2013 1 Door robzter

bloggNou, en toen had Agnes zomaar een nieuw, om niet te zeggen nagelnieuw, weblog voor me op poten gezet. Na ooit eenvoudig in HTML te zijn begonnen om daarna over te stappen op Joomla nu dan in WordPress. Hackproblemen legden het blog eind 2012 plat.  Balen. Veel zin om de boel te herstellen had ik niet. Depressief en zo.  Terwijl er toch veel moois gebeurde. Op grootse wijze m’n 50-ste verjaardag gevierd bijvoorbeeld. Wat wel het hoogtepunt was. Een kunstgebit. Geplaagd door allerlei infecties in het ziekenhuis. Van alles dus.
De volgende doorstart dus. Er komen weer spannende tijden aan. Vast wel. Met mij gaat er nooit iets normaal. Zal je net zien dat ik nu even niets weet te schrijven. Ik begin met een writersblock. Fijn. Dat heb ik weer. komt wel weer denk ik. Voorlopig ga ik me eerst maar eens verdiepen in dit nieuwe CMS. Naast computeren probeer ik alvast zachtjes wat aan mijn conditie te doen. M’n fiets heb ik weer onder het stof vandaan gehaald en na de vakantie begin ik ook weer met fysiotherapie. Genoeg te doen. Dat het lijf en soms de psyche niet echt hun best doen om mee te werken aan mijn welbevinden ga ik gewoon verder.
We zullen nog wel wat sleutelen aan dit blog en morgen gebeurt er vast wel weer eens wat waarover ik me verwonder, wat me boos of aan het lachen maakt. Misschien vanavond nog wel. Wie weet.