Invasie

23 mei 2014 2 Door robzter

20140523-192217-69737904.jpgDit zou wel eens mijn laatste post kunnen zijn. We worden hier in huis overspoeld door rommel en rotzooi. De stroom van plastic tasjes, sokken, ondergoed en nog veel meer lijkt niet te stoppen. Het kan niet lang meer duren voor het hele huis bedolven raakt. Gevreesd wordt ook voor de belendende appartementen. Er is al van alles geprobeerd, van duiveluitdrijvers tot de gemeentereiniging. Niemand kan of durft ons te helpen. Dat kan ik ze ook niet kwalijk nemen. Met gevaar voor eigen leven maakte ik de foto hiernaast waarop zelfs een wandelende hansop te zien is.

Misschien werkt het in ons voordeel dat nu waarschijnlijk wel het nest of hol van de ongewenste bodembedekking is gelokaliseerd. Het lijkt wel duidelijk dat de rommelstroom haar bron in de kamer van Jirina kent. Maar wie durft er naar binnen in deze nog niet in kaart gebrachte urban jungle? Bear Grylls, Navy Seals… Zeg het maar. We hebben het hier dus wel over de Godzilla onder de teringzooi. Zeg maar een tsunami van rotzooi. Een alles op zijn pad vernietigend lahar.
Ik heb me met het gezin verschanst op in de woonkamer, op m’n bed in de hoogste stand.
HELP!
Ik was erop voorbereid dat ik voortijdig aan mijn einde zou komen. Maar God, toch niet op deze manier? Bidden heeft ook al geen zin. Ik word toch steeds bekropen door het gevoel dat God mijn zaak heeft overgedragen aan zijn debiele broertje. Die er ook al een zooitje van maakt. Alle hoop is vervlogen.
Adieu, mes amis.