Hot damn

18 juli 2014 0 Door robzter

20140719-000427-267226.jpgWeet je wie ik nou gemist heb in alle drukte rond de aanslag op het Malaysia Airlines? Die malle Jeroen KrabbĂ©! Dat ‘ie al die slachtoffers nu al zo mist. Hij was immers hun beste vriend. Ik mis zijn krokodillentranen met theepottuiten. Wat een fantastisch acteur is die Jeroen toch. Werkelijk ongeloveloos. Deden ze het bij GTST maar zo goed. Dan keek ik elke avond. Maar ehhh… trouwens… heeft iemand van jullie ooit eens een film met JK gezien? En dan bedoel ik niet die ene James Bondfilm waarin de allemansvriend een prachtige rol als KGB-generaal neerzet. Nee, ik ook niet. Maar goed, ik heb onze nationale treurwilg dus wel gemist.

Verder was het vandaag natuurlijk een prachtig dag. Voor mensen die in de onmiddellijke nabijheid van water verbleven. Voor mij zelf, ik vond het toch wel wat aan de warme kant. Dat vond de thermometer op balkon ook. Die is vanmiddag na ernstig alcoholverlies overleden. Het was dan ook maar een hele goedkope van de Action en die blijken echt niet zoveel aan te kunnen. Of zou het echt vijftig graden geworden zijn? Op ons balkon? Neeeee… dat kan toch niet?
Binnen was het beter. Niet veel, maar toch. Dus wat heb ik de hele dag gedaan? Zo weinig mogelijk. Eigenlijk helemaal niets. Uit angst voor oververhitting. Agnes liep maar steeds achter me aan met glazen spawater en limonade. Zij liep hierdoor zelf een beetje warm aan. Fysio Maarten kwam voor m’n wekelijkse portie verantwoord bewegen maar zag weinig verantwoording in door de kamer rennen en andere oefeningen. Aan z’n kleur te zien had hij zelf ook niet veel zin om achter mij aan te rennen. We hebben het dus heel rustig aan gedaan. Dan lijkt fysiotherapie wel wat op Tai Chi.
Veel meer heb ik niet te melden. Jullie moeten het hier maar even mee doen. Voordat er iets doorbrandt, stop ik er nu even mee. Hasta la Pasta. Oh, en denk eraan; Houdt uw zieken, zwakken, misselijken en ouderen goed nat.