51 jaar

15 november 2013 0 Door agnes oosterboer

rob3 51 jaar, jarig dus vandaag…..dat is niemand ontgaan.
Vele felicitaties via facebook berichten whapjes en real life kaartjes, rob vond het geweldig, ik heb hem alles laten zien.

Vanmiddag toen ik aankwam heb ik de slingers opgehangen en hebben we samen een gebakje gegeten, althans ik een hele hij een halve.
hij was heel misselijk en had net gespuugd.
Hij zei dat ze vanmorgen al “gedreigd” hadden met sondevoeding, dit omdat hij gewoon niet eet, en ja dan sterk je niet aan.

Hij vertelde gelijk al dat hij zich heel ziek voelde.Terwijl ik bezig was de slingers op te hangen kwam de zaalarts nog even binnen om even bij te praten.
Hij vertelde dat doordat het infuus met die hartmedicatie die er gisteren af is gegaan, rob zijn nieren gelijk weer terug naar af zijn gegaan.
We zijn bijna terug bij hoe hij binnen kwam (qua nierfunctie) vertelde hij, de medicatie moest er dus wel weer aan vandaag dan maar even via het gewone infuus.
Want de waardes van zijn bloed laten het nog niet toe om een lange lijn opnieuw aan te leggen, ze hopen dit morgen te kunnen doen.
Vandaar dat rob zich alweer even zo ziek voelt, wankel is en misselijk is.
Hij heeft tevens een E-coli in zijn bloed zitten, (we hoorde nu pas dat hij die ook had toen hij net in het ziekenhuis lag een week of drie geleden, maar kwam toen nadat hij een catheter had gekregen dus kan meegekomen zijn tijdens het zetten) ze weten niet waar die nu weer vandaan komt.
Ze gaan hem dus nu langer anti biotica geven dan de vorige keer…..ik ben voor de verandering maar eens niet gelijk gaan googlen wat de consequenties zijn van deze bacterie, ik wil het even niet weten.

Rob is gewoon honds en honds moe en voelt zich erg beroerd, tsja met wat extra visite  doet hij lekker vrolijk en doet zijn best om er goed bij te blijven…..hij had al ingecalculeerd dat hij hierna de prijs moet betalen, maarja je bent maar 1x jarig toch 🙂
En het was erg gezellig met mijn paps en caroline, helaas was iris ziek en kon ze niet komen proeven van de taart (baalen iris want hij was lekker joh 😉 )
We hebben wel aan de zaalarts gevraagd of rob nog naar zijn vader mag, helaas dat vind de zaalarts niet verantwoord.
Dit omdat er niet ingegrepen kan worden als er iets mis gaat, zo en zo zonder de telemetrie is eigenlijk geen optie voor hun.
infusen is nog wel wat te regelen……de arts vond het ook erg lastig jeetje wat gebeurd er dan ineens veel.
Ze gaan het nog overleggen maar hij zei in principe al dat het niet mogelijk is, omdat het risico te groot is voor rob, zeker omdat het nu niet echt lekker gaat met rob zelf.
Dus we hebben samen wel besproken als het ook maar enigszins een risico inhoud voor rob dat we het dan niet moeten doen, hoe triest ook.

We blijven positief, maar het wordt wel steeds moeilijker hoor. ( althans  bij rob ben ik de positiviteit zelve, maar alleen thuis, tsja …..)